E-sports

Dreamhack 2018

Folk som lyfter på armarna

Dreamhack är det största e-sport eventet som vi har här i Sverige och det största LAN-partyt i hela världen, tusentals ungdomar från hela världen tar sig till eventet för att vara med och spela. Dreamhack har hjälpt till att bygga upp en kultur i datavärlden, där spelandet har blivit så populärt att det nu finns möjlighet att bli

Kvinna som röker

professionell och tjäna pengar. Då är det viktigt att se vass ut och göra ett bra intryck, Hos Shopello hittar du allt som du behöver inför Dreamhack, bland annat de nyaste kläderna så att du kan se fräsch ut, hörlurar med bra ljudkvalité och datormus för bekvämt spelande.

Dreamhack är dock så mycket större än bara ett LAN-party, det är en festival som innehåller allt från evenemang, fester och spelande. Med detta uppstod dock många frågor, gällande allt från själva upplevelsen, vad som kunde införas och de som kunde förbättras. Detta har lett till en efterfrågan hos många Dreamhack besökande gällande enskild sovsal för kvinnor och icke binära, vilket har gett goda resultat. Dreamhack har nu infört detta, då kvinnor och icke binära har enskilda sovsalar vilket visade sig vara ett glädjebesked för kvinnorna från Female Legends, vilket är en gaming community gjord för kvinnor. Att vara tvungen att sova runt 500 killar ansåg representanterna från Female Legends vara löjligt och kan anses vara jobbigt för vissa kvinnor, därför är det nya införandet väldigt positivt. Det hade tidigare funnits enskilda sovsalar för kvinnor, men sovsalarna låg cirka 25 minuter ifrån Dreamhack lokalen vilket förstörde upplevelsen för somliga. Nu ska man dock införa sovsalarna i Dreamhack, för att ge den bästa känslan möjligtvis. Formatet är inte framtaget än, men kommer vara färdigt omgående.

Folk runt en scen, rök