E-sports

Allt för ett trådlöst spelande

Alla som håller på med gaming vet att känslan betyder mycket för upplevelsen. Här handlar det dessutom inte enbart om själva spelet, utan om allt det som finns runtomkring. Hit räknas förstås spelmiljön, det vill säga den plats där du sitter och kör dina spel, men också den utrustning som du använder. Hur du sitter har stor betydelse. Många köper sig en gamingstol, medan andra skaffar en skön fåtölj eller soffa för ändamålet. För att komma åt den ultimata spelkänslan ska allting kännas så friktionsfritt som möjligt; gamingutrustning som enbart är irriterande förstör alltför mycket. Försök därför vara så “trådlös” som det bara är möjligt. Det finns flertalet sätt att åstadkomma detta på och gillar du att lyssna på musik när du spelar kan du bland annat skaffa smidiga Airpods hos Teknikdelar.

Skönt ljud i kompakt format

Airpods är otroligt lätta att bära och du slipper en irriterande kabel som fastnar lite överallt eller inte räcker till i längd. Trådlöshet när tekniken är som bäst. Dessutom ger Airpods fantastiskt bra ljud, trots den nätta storleken. Som ägare till sådana lurar kan du lyssna på musik genom din Apple-enhet och samtidigt spela på din Playstation eller Xbox. Handen på hjärtat, visst blir det lite jobbigt att lyssna på ljudet från spelet flera timmar i sträck? Låt öronen vila med skön musik emellanåt, så orkar du spela längre om du skulle vilja.

Trådlös teknik för optimal frihet

I själva spelandet bör du använda dig av en trådlös spelkontroll för att du inte ska känna dig begränsad av korta kablar. Visst, det går att köpa längre laddkablar att använda till spelkontrollerna, men det ger ändå inte samma känsla som att spela trådlöst med full frihet. Förse dig helst med flera kontroller, så att du kan se till att åtminstone en av dessa alltid är laddad och redo för spel. Man vet aldrig när det kan vara dags för ett onlinespel!