E-sports

Stora gaming events runt om i världen

Gamers är vanligtvis väldigt kreativa personer som tycker om att träffas eller att se det senaste inom just gaming och teknologi. Det finns därför ett antal stora events runt om i världen för just gamers där de kan se spel som utvecklas i nuläget eller för att se turneringar i olika spel.

E3

E3 står för Electronic Entertainment Expo och är en mässa för stora spelutvecklare där de kan hålla presskonferenser och visa sina senaste spel för de som är intresserade. Även konsoler som utvecklas i nuläget visas upp på E3 så det finns helt klart en hel del för dig som är gaming intresserad att göra där, E3 hålls varje år i Los Angeles, USA.

Dreamhack

Dreamhack hålls varje år i Jönköping här i Sverige och trots att det började som ett stort LANparty så är det idag en väldigt stor mässa som lockar besökare från alla världens hörn. Det hålls turneringar i alla möjliga olika spel som League of Legends, Starcraft och fler.Du kan hitta mer information om Dreamhack på deras wikipedia sida. Du kan alltså besöka Dreamhack antingen om du själv vill åka dit för att spela eller helt enkelt för att se allt som sker där.