E-sports

Betta på e-sport

Betting ökar spänningen

E-sport är, som du garanterat vet om du brukar följa den här bloggen, ett samlingsnamn på olika dataspel som är utformade för att skicklighet ska vara utslagsgivande. Ibland med professionella utövare. Detta har blivit så stort att flera spelbolag, för att inte säga de flesta stora spelbolag, möjliggjort betting på e-sport. Precis som du kan spela på superligan i fotboll kan du alltså satsa på vilket lag som ska vinna nästa turnering i Heroes of the Storm eller något annat spel som är så populärt att betting erbjuds. Det finns flera fördelar med att haka på tåget och börja betta, om man är intresserad av e-sport. I den här texten ska vi gå igenom hur man gör och varför det kan vara lönsamt.

Kunskap ger ett övertag!

Betting ökar spänningen

Att köpa läckra möbler från mavis kan vara ett bra sätt få mer behållning av dina spelstunder framför datorn men något vi vill tipsa om är att se till att bli insatt i vilka som presterar bäst inom e-sport. De som sätter oddsen på de stora spelbolagen är faktiskt inte alltid så kunniga som när det gäller stora och etablerade sporterna. Om du som som spelare kan se om odds är felaktigt satta har du en gyllene chans att tjäna pengar. Att det är riktigt kul att följa e-sport gör det inte sämre.

Följ matcherna live

E-sport betraktas snart som vilken sport som helst i de flesta avseenden. Just betting är ett område som legat lite efter men det håller nu på att ändras. Som vi redan varit inne på är det när man har ett kunskapsövertag gentemot odssättaren som man har chans att vinna i långa loppet. Övertaget blir större om du har möjlighet att följa spelet live och kan ta beslut om hur du ska spela utifrån det du ser hända på skärmen. Live betting på e-sport väntas bli stort i framtiden.